Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g azeite
- 10 folhas de hortelã
- 200 g tomate-cereja cortado em metades
- Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 20 g tomate seco, em óleo cortado em tiras
- 30 g vinho branco
- 300 g arroz para risoto
- 900 g água
- 1 c. chá de caldo de peixe
- 400 g filetes de bacalhau fresco
- 20 g queijo ricota
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 369 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Risoto à alentejana
30min
Risoto de tamboril
50 min
Risoto de pato
1u. 15min
Risoto de bacalhau
50 min
Risoto de línguas de bacalhau
55min
Risoto de corvina e amêijoa
50 min
Risoto verde com salmão
45 min
Risoto de bacalhau com grão
40min
Risoto jamaicano
45 min
Risoto de peru e espargos
40min
Salmão com risoto de funcho
25min
Risoto de açafrão e mexilhão
45 min