Zařízení & příslušenství
Lentil purée (Moujadarra)
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
6 portions
Suroviny
-
brown onion cut into thin slices200 g
-
brown onion cut into pieces200 g
-
sunflower oil plus extra for frying60 g
-
dried lentils (brown)300 g
-
water1600 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground white pepper plus extra to taste1 pinch
-
basmati rice rinsed50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
941.7 mg
Protein
13.7 g
Kalorie
1417.1 kJ /
337.4 kcal
Tuk
14.4 g
Vláknina
8 g
Nasycený tuk
1.5 g
Sacharidy
33.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Travel the Middle East
12 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1hod. 35min.
Cracked wheat and tomato kibbeh
50min.
Fatayer (spinach turnovers)
1hod. 35min.
Spiced rice pudding (meghli)
50min.
Lentil puree (moujadarra)
1hod. 25min.
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2hod. 30min.
Chicken moghrabieh
1hod. 25min.
Yoghurt soup cups
1hod. 10min.
Bamia (okra and meat stew)
55min.
Okra and meat stew (bamia)
1hod.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1hod. 30min.
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13hod. 30min.