Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g olive oil
- 50 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
- 1 lemon, zest and juice
- 4 skinless salmon fillets (150-180 g each)
- 100 g eschalots, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 100 g leek, white part only, cut into pieces
- 20 - 30 g fresh ginger, peeled (volitelně)
- 100 g celery stalks, cut into pieces
- 350 g frozen green peas
- 450 g water
- 2 tsp salt
- 400 g broccoli
- 2 pinches ground black pepper
- 50 - 100 g pouring (whipping) cream, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2782 kJ / 664 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 9.4 g
Alternativní recepty
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Lentil and mint salad
3 Std. 55 Min
Turmeric fish
30 Min
Spring greens with grapefruit
30 Min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Seafood panzanella
1 Std.
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 Min