Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Savoury egg custard
- 4 eggs
- 100 g full cream milk
- ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
Spinach potato soup
- 80 g brown onion, cut into halves
- 20 g oil
- 40 g celeriac
- 100 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 200 - 250 g potatoes, cut into pieces (2 cm)
- 80 g leeks, white part only, cut into slices (1 cm)
- 800 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground pepper, plus extra to taste
-
250
g fresh spinach leaves
nebo 250 g frozen spinach leaves, defrosted - 80 g thickened cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 797 kJ / 191 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Curried carrot and ginger soup
40min
Creamy tomato and basil soup
30 min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 30min
Zucchini soup
25 Min
Carrot and coriander soup
30 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1h
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Smooth fennel and carrot soup
40min
Lentil and spinach soup
50min
Broccoli almond soup
30 min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 Std. 45 Min