Spinach potato soup with savoury egg custard
TM5 TM6

Spinach potato soup with savoury egg custard

4.7 (35 hodnocení)

Suroviny

Savoury egg custard

  • 4 eggs
  • 100 g full cream milk
  • ½ tsp salt
  • 1 - 2 pinches ground nutmeg

Spinach potato soup

  • 80 g brown onion, cut into halves
  • 20 g oil
  • 40 g celeriac
  • 100 g carrots, cut into pieces (2 cm)
  • 200 - 250 g potatoes, cut into pieces (2 cm)
  • 80 g leeks, white part only, cut into slices (1 cm)
  • 800 g water
  • 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
  • ¼ tsp ground nutmeg
  • 1 tsp salt, plus extra to taste
  • ¼ tsp ground pepper, plus extra to taste
  • 250 g fresh spinach leaves
    nebo 250 g frozen spinach leaves, defrosted
  • 80 g thickened cream

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
797 kJ / 191 kcal
Protein
8 g
Sacharidy
11 g
Tuk
12 g
Vláknina
2.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty