Zařízení & příslušenství
Soparnik
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 45min.
22 pieces
Suroviny
-
plain flour300 g
-
olive oil plus extra for greasing2 Tbsp
-
fine sea salt2 pinch
-
ground black pepper2 pinch
-
water150 g
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves3
-
fresh parsley leaves4 Tbsp
-
rainbow chard stems removed, leaves sliced100 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 22 pieces
Protein
34 g
Kalorie
6230 kJ /
1479 kcal
Tuk
40 g
Sacharidy
234 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
croatian cuisine
8 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20min.
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
Žádné hodnocení
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min.
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3hod.
Mixed mushroom burgers
50min.
Pain d'Epi
2hod. 40min.
German Bread
4hod. 15min.
Mushroom Parmentier
1hod. 10min.
Pain aux Cereales
12hod. 15min.
Caponata
50min.
Fennel Risotto
35min.
Walnut Bread
2hod. 45min.