
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pumpkin
- 2 pumpkins small, halved horizontally, seeds removed
- olive oil for drizzling
- fine sea salt for seasoning
Millet
- 2 garlic cloves
- 100 g onions quartered
- 20 g olive oil
- 300 g millet grains
- 60 g raisins
- 600 g water
- 1 tsp ground cumin
-
1 ½
tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each) gluten free, crumbled - 50 - 60 g pitted black olives sliced, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper to taste
Hazelnut Broccoli Pesto
- 100 g hazelnuts
- 100 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 500 g water
- 400 g broccoli florets
- 10 g fresh basil leaves
- 1 garlic clove
- 80 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 527.9 kcal / 2208.6 kJ
- Protein
- 16.1 g
- Tuk
- 26.3 g
- Sacharidy
- 64.5 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Sodík
- 394.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegan Gravy
45 min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
20 min
Black Rice Pudding
45 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Thai Cucumber Salad (TM5)
15 min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45 min
Padrón Pepper Pesto
4 godz. 15 min
Amaranth Crispbread
1 godz. 15 min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40 min
Chickpea and carrot dip
15 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Sweet Potato Pizza
1 godz. 5 min