Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 potatoes (approx. 450 g), peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 500 g water
- 100 g Swiss chard leaves, stems removed, sliced (5 cm)
- 40 g extra virgin olive oil
- 3 garlic cloves
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 811 kJ / 194 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 21.2 g
- Tuk
- 9.5 g
Alternativní recepty
Nectarine Tart with Frangipane
1 Std.
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Soparnik
1h 45min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50min
Sweet Black Sticky Rice
13 godz.
Artichoke And Tofu Dip
5 Min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 Std.
Millet
45min
Spiralized Tortilla
35min
Pasta alla Norma
50min