Zařízení & příslušenství
Blitva
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
potatoes (approx. 450 g), peeled, cut in pieces (2-3 cm)3
-
water500 g
-
Swiss chard leaves, stems removed, sliced (5 cm)100 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic cloves3
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portions
Protein
2.8 g
Kalorie
811 kJ /
194 kcal
Tuk
9.5 g
Sacharidy
21.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
croatian cuisine
8 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1hod.
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1hod.
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce
30min.
Stuffed vegetables
1hod. 5min.
Cod with Citrus Butter
50min.
Carrot and Peanut Bake
55min.
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min.
Courgette side dish
30min.
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13hod. 25min.
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1hod. 5min.
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min.
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1hod.