Zařízení & příslušenství
Blitva
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
potatoes (approx. 450 g), peeled, cut in pieces (2-3 cm)3
-
water500 g
-
Swiss chard leaves, stems removed, sliced (5 cm)100 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic cloves3
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portions
Protein
2.8 g
Kalorie
811 kJ /
194 kcal
Tuk
9.5 g
Sacharidy
21.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
croatian cuisine
8 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Miso Cod with Broccoli Rice
25min.
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1hod.
Quinoa and Sweet Potato Rolls
1hod. 30min.
Bolivian Rice Pilaf
45min.
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min.
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min.
Red mullet couscous with peppers
Žádné hodnocení
Pasta alla Norma
50min.
Pear and Gorgonzola Risotto
30min.
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1hod.
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25min.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min.