Zařízení & příslušenství
Vegan Aubergine Rolls
Příprava 30min.
Celkový 11hod. 15min.
4 portions
Suroviny
Vegan Cheese
-
blanched almonds200 g
-
water lukewarm500 g
-
freshly squeezed lemon juice (1-2 lemons)30 g
-
cumin seeds1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
paprika2 pinches
-
agar-agar3 tsp
-
filtered water200 g
-
olive oil for greasing
Aubergine
-
aubergines sliced lengthways (5 mm, approx. 20 slices)600 g
-
olive oil for brushing2 Tbsp
Carrot Cream
-
shallot halved30 g
-
olive oil30 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)300 g
-
water100 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), gluten free, crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
curry powder (volitelně)1 tsp
Assembly
-
cherry tomatoes quartered100 g
-
fresh basil leaves10
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
293.8 mg
Protein
13.8 g
Kalorie
2128.7 kJ /
508.8 kcal
Tuk
41.1 g
Vláknina
12.5 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
29.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Free From
76 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Dairy-free Cashew Nut Spread
12hod. 10min.
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40min.
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1hod. 20min.
Veggie-packed Vegan Pizza
1hod. 30min.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1hod. 25min.
Stracciatella Soup
30min.
Korean Ramen with Tofu
50min.
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50min.
Vegan Chocolate Chip Cookies
30min.
Avocado and Basil Dressing
10min.
Aubergine and Lentil Salad
40min.
Vegan Lentil Lasagne
2hod. 20min.