Zařízení & příslušenství
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
Příprava 35min.
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
-
aubergine (approx. 250 g), sliced in rounds (5 mm)1
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
fresh dill leaves only½ bunch
-
tortilla chips vegan100 g
-
water600 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbledvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
kohlrabi diced (1 cm)400 g
-
plain flour4 Tbsp
-
cornflour2 Tbsp
-
vegan cream cheese100 g
-
agave syrup1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sunflower oil for frying
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
7 g
Kalorie
1390 kJ /
333 kcal
Tuk
16 g
Sacharidy
39 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2hod. 15min.
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
4hod. 5min.
Vegan Aubergine Rolls
11hod. 15min.
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1hod. 5min.
Roast Carrot Butter
1hod.
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1hod.
Beetroot and Kale Pizza
2hod.
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1hod. 5min.
Seafood Salad with Pearl Barley
1hod. 35min.
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30min.
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1hod. 10min.
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min.