Zařízení & příslušenství
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
Příprava 35min.
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
-
aubergine (approx. 250 g), sliced in rounds (5 mm)1
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
fresh dill leaves only½ bunch
-
tortilla chips vegan100 g
-
water600 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbledvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
kohlrabi diced (1 cm)400 g
-
plain flour4 Tbsp
-
cornflour2 Tbsp
-
vegan cream cheese100 g
-
agave syrup1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sunflower oil for frying
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
7 g
Kalorie
1390 kJ /
333 kcal
Tuk
16 g
Sacharidy
39 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Tabouleh with quinoa and tuna
40min.
Courgette Omelette
40min.
Swiss Rösti (TM5)
Žádné hodnocení
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1hod.
Seitan Pie
2hod. 10min.
Seitan Chilli
25min.
Nut bolognese
35min.
Pea and Courgette Tarts
1hod.
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min.
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1hod. 20min.
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min.
Courgette side dish
30min.