
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 aubergine (approx. 250 g), sliced in rounds (5 mm)
- 1 tsp sugar
- ¾ tsp fine sea salt
- ½ bunch fresh dill leaves only
- 100 g tortilla chips vegan
- 600 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade vegan (see tip)
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) vegan, crumbled - 400 g kohlrabi diced (1 cm)
- 4 Tbsp plain flour
- 2 Tbsp cornflour
- 100 g vegan cream cheese
- 1 tsp agave syrup
- ¼ tsp ground black pepper
- sunflower oil for frying
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 333 kcal / 1390 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 39 g
Alternativní recepty
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1hod.
Mushroom Stroganoff
30min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25min
Baba Ganoush
1hod.
Garlic and White Bean Stew
50min
Buckwheat Crêpes
30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.
Gazpacho
1hod. 15min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25min
Polenta with Ratatouille
1hod. 20min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Pea and Courgette Tarts
1hod.