Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de chalota en trozos
- 60 g de puerro (la parte blanca) en rodajas
- 60 g de zanahorias en trozos
- 120 g de mantequilla
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 1 rodaballo (1500-2000 g) en 8 filetes, sin piel ni espinas
- 3 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta blanca molida
- 1 manojo de espárragos verdes (cortados por la mitad o en trozos si son gruesos)
- 100 - 150 g de uvas blancas (sin pepitas)
- 200 g de vino blanco
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 100 g de nata líquida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1157 kJ / 276 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Sacharidy
- 7.4 g
- Tuk
- 21.8 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 148.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 min
Rodaballo con patatas panadera
40min
Merluza al vapor de almejas
30min
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Lenguado al vapor con salsa de puerro al azafrán
30min
Rape al vapor con salsa verde
20min
Rape en salsa de almendras
30min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30min
Bacalao en salsa verde
30min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Rape con espárragos a la marinera
30min