Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de chalota en trozos
- 60 g de puerro (la parte blanca) en rodajas
- 60 g de zanahorias en trozos
- 120 g de mantequilla
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 1 rodaballo (1500-2000 g) en 8 filetes, sin piel ni espinas
- 3 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta blanca molida
- 1 manojo de espárragos verdes (cortados por la mitad o en trozos si son gruesos)
- 100 - 150 g de uvas blancas (sin pepitas)
- 200 g de vino blanco
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 100 g de nata líquida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1157 kJ / 276 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Sacharidy
- 7.4 g
- Tuk
- 21.8 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 148.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rodaballo en papillote con espárragos
30min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Rollitos de lenguado con piperrada
30min
Dorada con salsa Bercy
35min
Salmón en papillote con champiñones y arroz
30min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25min
Dorada a la plancha con crema de guisantes y tapenade
45min
Lubina con salsa de trufa
40min
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25min
Dorada a la veneciana
55 Min
Rodaballo con patatas panadera
40min