
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de chalota en trozos
- 60 g de puerro (la parte blanca) en rodajas
- 60 g de zanahorias en trozos
- 120 g de mantequilla
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 1 rodaballo (1500-2000 g) en 8 filetes, sin piel ni espinas
- 3 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta blanca molida
- 1 manojo de espárragos verdes (cortados por la mitad o en trozos si son gruesos)
- 100 - 150 g de uvas blancas (sin pepitas)
- 200 g de vino blanco
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 100 g de nata líquida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 276 kcal / 1157 kJ
- Protein
- 9.6 g
- Tuk
- 21.8 g
- Sacharidy
- 7.4 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Sodík
- 148.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rape al limón con anchoas
25min
Lubina con salsa de trufa
40min
Marmitako para dos
30min
Rodaballo asado a la mediterránea
50min
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
1hod.
Besugo a la espalda
25min
Rodaballo con arroz y pimientos del piquillo
45min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Lubina en salsa de salmorreta
25min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Bacalao en salsa verde
30min