Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla en cuartos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de pimiento rojo en trozos
- 50 g de puerro en rodajas
- 100 g de tomate maduro en cuartos
- 1 dientes de ajo
- 3 dientes de ajo (sin pelar)
-
1 - 2
pimientos choriceros (sin tallo, sin nervios y sin pepitas)
nebo 1 cucharadita colmada de pulpa de pimiento choricero - 1 cucharadita de sal
- 1200 g de agua
- 800 g de judías blancas congeladas (pochas)
- 600 g de confit de pato (6 trozos)
- 6 guindillas verdes en vinagre para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1159 kJ / 277 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Sacharidy
- 25.2 g
- Tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 7.3 g
Alternativní recepty
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 Min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14 Std. 25 Min
Calamares en su tinta
1h 5min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 λεπτ.
Borrajas con gambas
40 λεπτ.
Patatas a la riojana
40 λεπτ.
Pote asturiano
26 godz. 30 min
Porrusalda con bacalao
40 λεπτ.
Cocción de alubias
9h 20min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Pochas a la navarra
40 λεπτ.
Porrusalda con calabaza
50 Min