Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 100 g de tomate troceado en conserva
- 50 g de pimiento rojo
- 30 g de aceite de oliva
- 900 g de caldo de pescado
-
2
cucharaditas de sal
nebo 1 pastilla de caldo de pescado - 250 g de arroz de grano largo
- 300 g de hojas de espinaca frescas
- 500 g de lomos de bacalao desalado (en su punto de sal)
- 400 g de judías rojas cocidas (en conserva), aclaradas y escurridas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1222 kJ / 292 kcal
- Protein
- 21.13 g
- Sacharidy
- 37.34 g
- Tuk
- 6.49 g
- Vláknina
- 4.94 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Alubias con bacalao
30 min
Arroz con cebolla y bacalao para dos
35 min
Alubias con gambas
20 min
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
30 min
Fideuá con caballa
30 min
Espinacas con garbanzos y bacalao
40 min
Caldo de panceta con judías, tirabeques y pera
1 godz. 30 min
Macarrones con pez espada y berenjenas al romero
30 min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 min
Arroz con rape y gambas
30 min