Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de agua
- 3 patatas grandes lavadas con piel (300 g c/u) cortadas por la mitad a lo largo
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 6 dientes de ajo enteros sin pelar
- 350 g de níscalos limpios de tierra (cortados en trozos regulares)
- 2 cucharaditas de sal
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco picado (solo las hojas)
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 8 ramitas de romero fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1000 kJ / 238 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sepia al ajillo
25min
Puerros gratinados con bechamel de soja
1 Std. 15 Min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Pimientos de piquillo rellenos de seitán con salsa de calabacín
35min
Champiñones o setas al ajillo
20min
Berberechos al vapor con lima
20min
Gambones a la parrilla con ensalada agridulce de cebolla roja y cherrys
30min
Chicharros al horno con patatas y pimientos
1h 5min
Bacalao fresco con ajada
30min
Caldereta de dorada
40min
Níscalos guisados
30min