
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de agua
- 3 patatas grandes lavadas con piel (300 g c/u) cortadas por la mitad a lo largo
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 6 dientes de ajo enteros sin pelar
- 350 g de níscalos limpios de tierra (cortados en trozos regulares)
- 2 cucharaditas de sal
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco picado (solo las hojas)
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 8 ramitas de romero fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 238 kcal / 1000 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Níscalos guisados
30min
Centollos con cabrales y sidra
1hod.
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
35min
Puerros gratinados con bechamel de soja
1hod. 15min
Sardinas en papillote
25min
Cangrejos de río en salsa
30min
Gambones gratinados
30min
Berenjenas rellenas con huevo
1hod.
Timbal de escalivada con patatas (Cataluña)
1hod.
Tigres
1hod.
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1hod.
Mejillones al vapor con salsa picante
45min