![Patatas rellenas con níscalos Patatas rellenas con níscalos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BE59E34D-7E24-4BC3-87CF-478B8BF651BF/Derivates/7309C314-470E-44DD-A5B3-A5F057E9BA1D.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de agua
- 3 patatas grandes lavadas con piel (300 g c/u) cortadas por la mitad a lo largo
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 6 dientes de ajo enteros sin pelar
- 350 g de níscalos limpios de tierra (cortados en trozos regulares)
- 2 cucharaditas de sal
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco picado (solo las hojas)
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 8 ramitas de romero fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1000 kJ / 238 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Alcachofas a la romana
50min
Boletus con foie en papillote
30 min
Champiñones o setas al ajillo
20 min
Coliflor con bechamel
55 min
Romanescu, gambones y almejas con salsa
1 Std. 20 Min
Boletus confitados
30 min
Bacalao con ajetes y pilpil
25 min
Borrajas con gambas
40 min
Cigalas al ajillo
20 min
Cardo a la cerveza
25 min
Berenjenas rellenas con huevo
1 godz.