
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g azeite
- 800 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 500 g água
- 150 g vinho branco seco
- 2 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 400 g tomate em pedaços
- 4 pés de tomilho só as folhas
- 2 folhas de louro
- 100 g azeitona preta
- 100 g azeitona verde
- 10 g salsa só as folhas
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 250 g bolbo de aipo cortado em pedaços pequenos
- 250 g abóbora cortada em pedaços pequenos
- 100 g natas
- 50 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 566 kcal / 2366 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 37 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte de salmão e tomate seco
35 min
Lombinhos de porco com crosta de pistácio e puré de couve-flor - TM31
2 godz. 30 min
Guisado dos reis
13 godz. 10 min
Empadão de peixe
1 godz.
Empadão surpresa de bacalhau
1 godz. 5 min
Arroz de peru com legumes
1 godz. 30 min
Empadão de borrego
2 godz. 30 min
Arroz de coelho e espinafres
40 min
Empada de frango mediterrânica
50 min
Linguine com molho de cogumelos e peru
50 min
Risoto de peru e espargos
40 min
Frango na púcara
50 min