Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g azeite
- 800 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 500 g água
- 150 g vinho branco seco
- 2 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 400 g tomate em pedaços
- 4 pés de tomilho, só as folhas
- 2 folhas de louro
- 100 g azeitona preta
- 100 g azeitona verde
- 10 g salsa, só as folhas
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 250 g bolbo de aipo cortado em pedaços pequenos
- 250 g abóbora cortada em pedaços pequenos
- 100 g natas
- 50 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2366 kJ / 566 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescada com molho de tomate fresco
35 Min
Spanakopitas de carne e espinafres
1 godz. 5 min
Peru estufado com feijão preto
35 Min
Lombos de pescada no forno em cama de couve
50 Min
Empada de guisado de carne e cogumelos
2 Std.
Coq au vin
1 Std. 30 Min
Crumble de amora e maçã
20min
Peitos de frango recheados com legumes e batatas
1 godz. 5 min
Empadão surpresa de bacalhau
1 godz. 5 min
Feijoada à transmontana
45min
Empada de frango mediterrânica
50 Min
Frango no forno com massinha
2 Std.