Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 130 g cenoura cortada em cubos
- 150 g couve-portuguesa cortada em pedaços
- 1 ½ c. chá de sal
- 100 g entremeada cortada em tiras pequenas
- 150 g entrecosto cortado em pedaços pequenos
- ½ chouriço cortado em rodelas
- 600 g feijão-branco cozido escorrido
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 1000 g água
- 25 g arroz
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1308 kJ / 313 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Sopa da pedra
13 Std.
Caldo-verde
40 Min
Sopa de feijão-verde
35 Min
Sopa de couve com almôndegas de aves
50 Min
Sopa de feijão com couve-portuguesa
35 Min
Sopa de feijão com legumes
45 Min
Sopa de entulho
1 Std. 30 Min
Sopa 2 feijões
45 Min
Sopa de feijão-verde e cenoura
40 Min
Sopa de peixe e legumes
40 Min
Sopa de feijão-branco com couve-galega
55 Min
Sopa do campo
40 Min