Bollos dulces de espelta con fruta seca
TM31 TM5 TM6

Bollos dulces de espelta con fruta seca

4.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 200 g de granos de espelta
  • 150 g de fruta deshidratada, p.ej. higos, chabacanos, ciruelas
  • 270 g de leche
  • 40 g de levadura prensada fresca
  • 40 g de miel
  • 200 g de harina
  • 20 g de aceite de oliva
  • 1 ½ cucharadita de sal
  • 50 g de pasas

Nutriční hodnoty
na 1 porción
Kalorie
834 kJ / 199 kcal
Protein
6 g
Sacharidy
36 g
Tuk
3 g
Vláknina
4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty