Bollos dulces de espelta con fruta seca

Bollos dulces de espelta con fruta seca

4.0 2 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
12 porciones

Suroviny

  • 200 g de granos de espelta
  • 150 g de fruta deshidratada, p.ej. higos, chabacanos, ciruelas
  • 270 g de leche
  • 40 g de levadura prensada fresca
    2 sobres de levadura seca instantánea
  • 40 g de miel
  • 200 g de harina
  • 20 g de aceite de oliva
  • 1 ½ cucharadita de sal
  • 50 g de pasas

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Protein 6 g
Kalorie 834 kJ / 199 kcal
Tuk 3 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 36 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...