Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Möhren, in Stücken
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 100 g Porree, in Stücken
- 100 g Fenchelknolle, in Stücken
- 50 g weiße Champignons, frisch
- 50 g Schalotten
- 1 Tomate (ca. 100 g), geviertelt
- 2 Stängel glatte Petersilie, frisch
- 2 Zweige Estragon, frisch
- 1 Stängel Liebstöckel
- 5 schwarze Pfefferkörner
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 100 g trockener Weißwein
- 1200 g Wasser
- 2 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 819 kJ / 119 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomatenketchup
1h 20 phút
Petersilienöl
2 Std. 15 Min
Panko - Japanisches Paniermehl
24h
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4h 15min
Gemüsesuppe mit Kalbfleischklößchen
1h
Geflügelfond
1h
Gewürzpaste für Fischbrühe
40 λεπτ.
Frankfurter Kräuter-Pesto
15min
Wildschwein-Ravioli mit Specksauce
1 Std. 45 Min
Paniermehl
5 Min
Gemüsefond/-suppe
50 Min
Krafteintopf
1 Std. 45 Min