Zařízení & příslušenství
檸檬香蒜蝦
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭6 粒
-
奶油20 克
-
草蝦 去鬚腳、開背去腸泥400 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
紅辣椒粉½ 茶匙
-
新鮮香菜 只取葉子5 枝
-
檸檬汁2 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
22.5 g
Kalorie
642 kJ /
153 kcal
Tuk
5.9 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
熱炒排行榜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan