Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Baccalà alla veneziana
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di acqua
- 300 g di baccalà, ammollato e dissalato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Risotto
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2481 kJ / 593 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuccotto di polpo al vapore
3h
Anello di riso giallo al tonno e olive
45 min
Bolinhos de bacalhau (crocchette portoghesi di baccalà)
1h
Baccalà alla Veracruz
1h
Tortini di quinoa con salsa ai lamponi
2h
Frittelle di baccalà
12h 50 min
Nasello in salsa all'arancia
2h 30min
Salmone con salsa ai porri e piselli
25 min
Pane intrecciato timo e limone
4h
Salsa piccante agrumi e coriandolo
20 min
Dado di pesce
1h 40min
Buridda alla ligure
55 min