Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Baccalà alla veneziana
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di acqua
- 300 g di baccalà, ammollato e dissalato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Risotto
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2481 kJ / 593 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone al vapore con purea di broccoli e patate
30 min
Moscardini alla busara sottovuoto
2 Std.
Risotto alla gallinella con panna e ribes
35 Min
Brodetto all'abruzzese
1 godz. 10 min
Dessert ai frutti di bosco
10 Min
Orata con tapenade, purè di patate e sedano rapa e fagiolini in insalata
Žádné hodnocení
Capesante glassate alla melagrana
50 min
Malto d'orzo
51 Std.
Ceviche di salmone
48 Std. 15 Min
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2 godz. 10 min
Marmitako di polpo
50 min
Bavette con scampi all'arancia
15 Min