Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Baccalà alla veneziana
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di acqua
- 300 g di baccalà, ammollato e dissalato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Risotto
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2481 kJ / 593 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Passata di finocchi con ragù di calamari
1 Std.
Vellutata di verdura e frutti di mare
45 Min
Riso con cipolla e baccalà (per 2 persone)
35min
Risotto con salmone agli agrumi
50min
Gelato agrodolce al cetriolo
8h 20min
Mousse di baccalà e avocado
30 Min
Arroz de polvo
1h 15min
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1 Std.
Cocktail al pompelmo, zenzero e Vodka
10 Min
Purè di patate dolci con salvia e nocciole
30 Min
Tagine di rana pescatrice
1 godz. 5 min
Spaghetti alla busara
30 Min