Risotto al baccalà

Risotto al baccalà

4.6 25 hodnocení
Příprava 55min.
Celkový 1hod. 20min.
4 porzioni

Suroviny

Baccalà alla veneziana
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di acqua
  • 300 g di baccalà ammollato e dissalato
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Risotto
  • 30 g di scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 5876.6 mg
Protein 53.1 g
Kalorie 3040.3 kJ / 726.7 kcal
Tuk 24.7 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 66.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...