
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Baccalà alla veneziana
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di acqua
- 300 g di baccalà ammollato e dissalato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Risotto
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 593 kcal / 2481 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lenticchie con riso e mela
2hod. 35min
Bloody Mary analcolico
10min
Tartare di verdure e alghe
45min
Risotto al tartufo
40min
Panzanella di pescatrice e peperoni
3hod.
Risotto champagne e melagrana
50min
Entrecote con risotto ai funghi
40min
Bavette con scampi all'arancia
15min
Baccalà alla Veracruz
1hod.
Risotto salmone e finocchio
35min
Risotto con mele e funghi
40min
Risotto radicchio e gamberi
1hod. 20min