Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagiontura 30 mesi)
- 100 g di acqua
- 100 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 2 spicchi di aglio
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 1 pizzico di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 5972 kJ / 1428 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 148 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Pesto di pomodori secchi
10 min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min
Caponata di mele
50 min
Cous cous ai profumi di Sicilia (vegan)
1 Std. 10 Min
Patè di pomodori secchi e tonno
15min
Pesto alla siciliana
15min
Salsa piccante allo zenzero
30min
Tapenade
10 min
Pesto rosso
15min
Pesto di mandorle
10 min
Pesto di prezzemolo
10 min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20min