Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagiontura 30 mesi)
- 100 g di acqua
- 100 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 2 spicchi di aglio
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 1 pizzico di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 5972 kJ / 1428 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 148 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Patè di pomodori secchi e tonno
15min
Pasta fredda al pesto di peperoni, menta e mandorle
1h 30min
Pesto fresco del riciclo
10min
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
10min
Pesto alla siciliana
15min
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25min
Salsa ai capperi
10min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35min
Pesto rosso
15min
Bruschette con patè di pomodori secchi all'arancio
4h 10min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45 min
Pesto di pomodori secchi
10min