Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagiontura 30 mesi)
- 100 g di acqua
- 100 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 2 spicchi di aglio
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 1 pizzico di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 5972 kJ / 1428 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 148 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Salsa di peperoni in conserva
1j 15 menit
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25min
Pesto di rucola
10 min
Pesto alle erbe aromatiche
10 min
Pesto di ricotta e noci
10 min
Pesto alla siciliana
15min
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
10 min
Pesto fresco del riciclo
10 min
Pesto di mandorle e menta
20 menit
Pesto di pomodori secchi
10 min
Pesto rosso
15min
Pesto alla trapanese
20 menit