Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 200 g di farina tipo 00
- 100 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 500 g di acqua
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti
- 350 g di zucchine a rondelle
- sale
- 5 fette di formaggio Asiago
- 200 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1271.9 kJ / 304 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 25.3 g
- Tuk
- 17.1 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 743.5 mg
Alternativní recepty
Finocchi alla valdostana
40 min
Quiche di spinaci e speck
2 godz.
Frittata alle zucchine
40 min
Torta salata tricolore
1 Std. 20 Min
Zucchine ripiene alla ligure
1 godz. 30 min
Quiche porri e prosciutto
1h 45min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1 godz.
Saccottini agli spinaci
1 godz. 30 min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1 godz. 30 min
Torta salata agli spinaci
1 godz. 30 min
Torta salata piselli e primo sale
2 godz. 15 min
Tortino di fagiolini e patate
1 godz. 30 min