Kompatibilní verze
Portugalskie mini tarty z kremem budyniowym (pasteis de nata)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g wody
- 160 - 180 g cukru
- 1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
- ½ łyżeczki cynamonu, mielonego
- 250 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 8 żółtek
- 20 g mąki pszennej
-
20
g skrobi ziemniaczanej
nebo 20 g skrobi kukurydzianej - masło, do natłuszczenia form
- 2 opakowania ciasta francuskiego (500-550 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 804.7 kJ / 192.2 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 15.9 g
- Tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciasto frangipane
1 godz. 45 min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Korzenny crème brulée
3h 30 phút
Mus kardamonowy z chałwą, granatem i pistacjami
50 Min
Eton Mess z rabarbarem
2 godz. 5 min
Sycylijskie arancini
2h 50min
Mini focaccie
2 godz. 5 min
Pływające wyspy
45 Min
Bakłażan zapiekany z parmezanem i mozzarellą
1 Std.
Portugalskie babeczki z kremem
1 godz. 10 min
Trifle truskawkowe z kremem mascarpone
50 Min
Panna cotta
3 Std. 15 Min