Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de cebolla morada, en rebanadas (aprox. 5-6 mm)
- 20 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 50 g de azúcar morena
-
20
g de vinagre balsámico
nebo 20 g de vinagre de vino tinto - 1 - 2 pizcas de sal
- 50 g de cebolla morada, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 25 g de aceite de oliva
- 500 g de betabel, cocido, pelado y en trozos
- 350 - 400 g de agua
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 1 - 2 pizcas de tomillo seco
-
4
rebanadas de baguette
nebo 4 rebanadas de pan - 60 - 80 g de queso azul, en trozos
- 100 g de crema (min 30% de grasa)
- 1 cda de jugo de limón amarillo
- 1 cda de nuez pecana, en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1703.5 kJ / 407.1 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 39.1 g
- Tuk
- 25.6 g
- Nasycený tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 388.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de poro y papa
30 Min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 Min
Sopa de brócoli
15min
Sopa de chícharo y hierbabuena
30 Min
Sopa de berenjena asada
40min
Crema de espinacas con nuez
20 Min
Sopa de apio
50 Min
Crema de zanahoria y jengibre
55min
Sopa de cebolla TM6
55min
Crema de elote y estragón
1h
Sopa de zanahoria y apio nabo con aceite de hierbas
45 Min
Crema de espárragos y queso Brie
30 Min