Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 2 EL Olivenöl
- 600 g Wasser
- 4 Pouletschenkel, ohne Haut, ohne Bein und Knochen
- 6 Prisen feinkörniges Salz, nach Belieben
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- 2 Prisen Koriander, gemahlen
- 2 Prisen Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 Prise Jamaika-Pfeffer, gemahlen
- 10 - 15 Zwetschgen, getrocknet, entkernt
- 8 Feigen, getrocknet
- 250 g Griess (Weich- oder Hartweizengriess)
- 50 - 100 g Rosinen, alle Sorten
- 60 g Honig, nach Belieben
- 50 g Mandeln, geschält
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 3560 kJ / 851 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 131 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crevettencurry mit Topinambur
45min
Chinesische Gemüsenudeln
40min
Sweet Hot Gazpacho
25 min
Fisch Curry
35min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45min
Avocadosuppe mit Garnelen
15min
Leichter Apple-Pie
45min
Rinds-Laab
1h 5min
Orientalisches Rindsragout mit Perlencouscous
40min
Crevettencurry
35min
Munder Safranrisotto
45min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min