Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 huevos duros
- 2 - 3 puerros en rodajas (sólo la parte blanca)
- 1 zanahoria pequeña cortada en 3 ó 4 trozos
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 800 g de agua
- 1 pechuga de pollo sin piel en trozos pequeños
- 2 pastillas de caldo de pollo
- 50 g de brandy de Jerez
- 1 cucharada de perejil fresco picado (para espolvorear)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 750 kJ / 180 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Sopa de trucha del Órbigo
35 min
Sopa de picadillo con fideos
25 min
Sopa de pollo, huevo y limón (Avgolemono)
1h 15 min
Caldo de gallina
1h 10 min
Sopa de tomate y fideos
30 min
Sopa alemana de verduras con albóndigas
1h
Sopa de mejillones con fideos
30 min
Sopa con albondiguillas
45 min
Sopa campera
1h
Sopa de pollo y arroz
1h
Sopa a la riojana
45 min
Caldo de ave y jamón
1h 5 min