Repollo salteado

Repollo salteado

4.6 485 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 raciones

Suroviny

  • 600 g de repollo (solo las hojas en trozos regulares de aprox. 5 cm)
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 150 g de beicon en lonchas (cortadas en tiras)
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 11 g
Kalorie 1562 kJ / 373 kcal
Tuk 34 g
Vláknina 5 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...