Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes
- 400 g de radis roses (env. 1 botte), et un peu en rondelles pour la finition
- 20 g de beurre
- 1 cube de bouillon de légumes
- 500 g d'eau
- 100 g de mascarpone
- 5 brins de cerfeuil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 670.8 kJ / 161 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 563.8 mg
Alternativní recepty
Soupe de poireaux au thym et au fromage frais
40 Min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30 Min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3 godz. 30 min
Champignons farcis aux pruneaux
30 Min
Velouté de betterave au lait de coco
40 Min
Velouté de panais et pomme au curry
35 Min
Velouté de betteraves à la mousse de raifort
5 Std.
Velouté de céleri au lait de coco
35 Min
Crème de choux de Bruxelles à la poire
45 min
Velouté de carotte, gingembre, œuf mollet et carottes crues à l'huile d'olive
35 Min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40 Min
Cappuccino de carotte, crème et citron vert
35 Min