Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
TM6 TM5

Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert

4.1 (70 hodnocení)

Suroviny

  • 2 bouquets de persil frais, effeuillés
  • 175 g d'eau
  • 550 g de panais, épluché et coupé en cubes
  • 120 g de mascarpone
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 600 g de dos de cabillaud, coupé en 4 tranches
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1529 kJ / 363 kcal
Protein
31 g
Sacharidy
16 g
Tuk
18 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty