Kompatibilní verze
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 bouquets de persil frais, effeuillés
- 175 g d'eau
- 550 g de panais, épluché et coupé en cubes
- 120 g de mascarpone
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g de dos de cabillaud, coupé en 4 tranches
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1529 kJ / 363 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40min
Mousseline de céleri-rave
45min
Purée de céleri
25min
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
45min
Purée de panais et boulettes aux raisins
40min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 Min
Richard Toix - Saint-jacques en croûte d'algue et purée de topinambour au chocolat blanc
1h
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40min
Purée de topinambour au chocolat blanc
40min
Purée céleri-pomme
45min
Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge
1h