Kompatibilní verze
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 bouquets de persil frais, effeuillés
- 175 g d'eau
- 550 g de panais, épluché et coupé en cubes
- 120 g de mascarpone
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g de dos de cabillaud, coupé en 4 tranches
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1529 kJ / 363 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40 min
Purée de topinambour au chocolat blanc
40 min
Purée de panais et boulettes aux raisins
40 min
Menu prêt à l'avance - Velouté de panais au foie gras
1 Std.
Velouté de panais à l'huile de noisette
55 min
Soupe de panais à la cannelle
45 min
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
1 Std.
Purée de panais et légumes d'hiver
40 min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40 min
Crème de butternut aux châtaignes
35 min
Purée de céleri
25 min
Purée panais potiron
45 min