
Kompatibilní verze
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 bouquets de persil frais effeuillés
- 175 g d'eau
- 550 g de panais épluché et coupé en cubes
- 120 g de mascarpone
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g de dos de cabillaud coupé en 4 tranches
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 363 kcal / 1529 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 16 g
Alternativní recepty
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
45min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45min
Soupe panais-poireau, poisson en papillote aux endives et châtaignes à l'orange
50min
Purée panais potiron
45min
Purée de panais et boulettes aux raisins
40min
Purée de topinambour au chocolat blanc
40min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40min
Purée aux trois racines
45min
Purée céleri-pomme
45min
Purée de panais et légumes d'hiver
40min
Mousseline de céleri-rave
45min