Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert

Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert

4.1 81 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • 2 bouquets de persil frais effeuillés
  • 175 g d'eau
  • 550 g de panais épluché et coupé en cubes
  • 120 g de mascarpone
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 600 g de dos de cabillaud coupé en 4 tranches
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 31 g
Kalorie 1529 kJ / 363 kcal
Tuk 18 g
Sacharidy 16 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...