Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 pavés de lieu noir (180 g env./filet) avec leur peau écaillée
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux
- 25 g d'huile d'olive
- 1 c. à café bombée de curcuma en poudre
- 300 g d'eau
- 15 g de fumet de poisson déshydraté
- 400 g de pois chiches en conserve cuits, égouttés et rincés sous l'eau froide
- 2 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1529 kJ / 363 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1h 15min
Calamars vapeur à la catalane
35min
Eglefin à la mexicaine
40min
Jarret de porc, patate douce et poireau
35min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50min
Merlu à la galicienne
45 Min
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45 Min
Merlan aux poireaux
30 Min
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 Min
Aubergine farcie au cabillaud
1h
Truite vapeur à la chinoise
55 Min
Eglefin au curry
50min