Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 pavés de lieu noir (180 g env./filet) avec leur peau écaillée
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux
- 25 g d'huile d'olive
- 1 c. à café bombée de curcuma en poudre
- 300 g d'eau
- 15 g de fumet de poisson déshydraté
- 400 g de pois chiches en conserve cuits, égouttés et rincés sous l'eau froide
- 2 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1529 kJ / 363 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45min
Thon encebollado
1 Std. 15 Min
Blanquette de saumon aux fèves
1 Std.
Sardines aux pommes de terre, crème à la ciboulette
45min
Curry de poisson
45min
Eglefin à la mexicaine
40min
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45min
Tajine de légumes-racine au carvi
1 Std.
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50min
Cari poisson
35min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25 Min
Blanquette de cabillaud
55 min