Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- du sel
- du poivre moulu
- 4 filets de lieu noir (180 g env./filet) avec leur peau écaillée
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux
- 25 g d'huile d'olive
- 1 c. à café bombée de curcuma en poudre
- 300 g d'eau
- 15 g de fumet de poisson déshydraté
- 400 g de pois chiches en conserve cuits, égouttés et rincés sous l'eau froide
- 2 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1529 kJ / 363 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merlan aux poireaux
30min
Poisson au curry
55min
Mijoté de thon aux pommes de terre
55min
Tajine de poissons au curry
55min
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Curry de poisson
45min
Cari poisson
35min
Merlu à la galicienne
45min
Veau mijoté aux épices, purée de carotte
1 Std. 20 Min
Saumon au fenouil
40min
Blanquette de cabillaud
55min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50min