Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 4 courges d'hiver individuelles
- 225 g de blancs de poireau (3-4 blancs de poireau), coupés en tronçons
- 15 g de beurre
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 crottins de Chavignol
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2363 kJ / 567.5 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 28.8 g
- Vláknina
- 23.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Butternut à la cannelle, œuf mollet
45 Min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1 godz. 5 min
Tomates farcies à la kasha, à la feta et au basilic
55min
Tartines au potimarron et fromage à raclette
35min
Tatin d'oignons au thym
2 Std.
Tatin de poireau
55min
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
1 Std.
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1ωρ. 25 λεπτ.
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1ωρ. 25 λεπτ.