
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 4 courges d'hiver individuelles
- 225 g de blancs de poireau (3-4 blancs de poireau), coupés en tronçons
- 15 g de beurre
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- 4 crottins de Chavignol
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 567.5 kcal / 2363 kJ
- Protein
- 23.8 g
- Tuk
- 28.8 g
- Sacharidy
- 53 g
- Vláknina
- 23.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Clafoutis aux épinards et aux pignons
1hod. 10min
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1hod. 5min
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50min
Tartelette petits pois, courgette et menthe
50min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1hod. 15min
Tarte au navet et au cantal
1hod. 30min
Tartines au potimarron et fromage à raclette
35min
Courge spaghetti sauce chorizo
1hod. 20min
Tatin d'endives
1hod. 20min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1hod. 25min
Gratin d'oignons et de poireaux en brick
1hod.