Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 4 courges d'hiver individuelles
- 225 g de blancs de poireau (3-4 blancs de poireau), coupés en tronçons
- 15 g de beurre
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 crottins de Chavignol
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2363 kJ / 567.5 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 28.8 g
- Vláknina
- 23.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartines au potimarron et fromage à raclette
35min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1h 25min
Cake épinard-ricotta
55 min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 godz. 40 min
Butternut à la cannelle, œuf mollet
45min
Clafoutis aux épinards et aux pignons
1 godz. 10 min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1 godz. 30 min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 min
Courge spaghetti sauce chorizo
1h 20min
Tarte à la betterave et au chèvre frais
45min
Courgettes farcies aux herbes de Provence
1 godz. 10 min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 godz. 15 min