Petite courge au crottin de Chavignol

Petite courge au crottin de Chavignol

4.2 74 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 45min.
4 portions

Suroviny

  • 500 g d'eau
  • 4 courges d'hiver individuelles
  • 225 g de blancs de poireau (3-4 blancs de poireau), coupés en tronçons
  • 15 g de beurre
  • 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 4 crottins de Chavignol

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 23.8 g
Kalorie 2363 kJ / 567.5 kcal
Tuk 28.8 g
Vláknina 23.5 g
Sacharidy 53 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...