Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 4 courges d'hiver individuelles
- 225 g de blancs de poireau (3-4 blancs de poireau), coupés en tronçons
- 15 g de beurre
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 crottins de Chavignol
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2363 kJ / 567.5 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 28.8 g
- Vláknina
- 23.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Courge spaghetti sauce chorizo
1h 20 min
Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons
40 Min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1 godz. 25 min
Tarte au chou romanesco et roquefort
1 Std. 15 Min
Tatin aux navets
1 Std. 10 Min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Tartines au potimarron et fromage à raclette
35 Min
Butternut à la cannelle, œuf mollet
45 Min
Pâtisson farci
1h 20 min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1 Std. 30 Min
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min