Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse de vanille
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de farine
- 50 g de cassonade
- 350 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 2 c. à soupe de mascarpone, très froid
- 35 g de sucre glace
- 1 fève tonka râpée
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 957 kJ / 229 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6 Std.
Paris-brest
3h 10 min.
Fraisier à la rhubarbe
24h
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4h
Eclairs comme un Paris-Brest
1 Std. 40 Min
Dacquoise aux framboises
2h
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45min
Crème diplomate aux fruits
1h
Pâte à chou
2h
Tartelettes aux sablés bretons, pommes et caramel beurre salé
1h 15min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2 godz. 45 min
Trianon
3 Std.