Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache à la mangue
- 250 g de mangue (1 mangue), coupée en morceaux
- 20 g de fécule de maïs
Les macarons
- 100 g d'amandes en poudre
- 20 g de farine de blé
- 4 blancs d'œufs
- 100 g de xylitol
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 162.3 kJ / 38.8 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Tuk
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 7.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2 Std. 20 Min
Mille-feuille fraise-amande et coulis de fraises
5 godz.
Génoise
50min
Macarons fraise-amaretto
24 godz.
Macarons chocolat-caramel
2h 30 min
Macarons à la griotte
48 Std.
Le macaron caramel
1 Std. 50 Min
Macarons au café
24 godz.
Macarons au citron
12 Std.
Layer cake façon tiramisu
1h 15min
Macarons coco-chocolat blanc
5h 5min
Macarons au chocolat
24 godz.