Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème pâtissière
- 400 g de lait
- 3 jaunes d'œufs
- 1 œuf
- 40 g de fécule de maïs
- 80 g de sucre en poudre
- 50 g de beurre
- 6 fruits de la Passion, la pulpe et ses graines seulement
La génoise
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre, pour le moule
- 120 g de farine, tamisée de préférence et 1 c. à soupe pour le moule
La garniture
- 300 g de crème liquide entière, très froide
- 6 fruits de la Passion, la pulpe seulement
- 2 c. à soupe de sucre en cristaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2129 kJ / 509 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Génoise
50min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2 godz. 30 min
Forêt-noire aux cerises amarena
5h
Fraisier
12sa 45 dk
Génoise aux fraises et son coulis
1 Std. 15 Min
Saint-honoré - Bruno Dinel
2h 20 min
Tartelettes meringuées à l'orange
2 Std.
Mai - Crémeux meringué griotte violette
30 min
Chouquettes à la crème pralinée
2 Std. 15 Min
Fraisier à la rhubarbe
24 Std.
Meringue italienne
30 min
Tarte tropézienne
3h