Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème pâtissière
- 400 g de lait
- 3 jaunes d'œufs
- 1 œuf
- 40 g de fécule de maïs
- 80 g de sucre en poudre
- 50 g de beurre
- 6 fruits de la Passion, la pulpe et ses graines seulement
La génoise
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre, pour le moule
- 120 g de farine, tamisée de préférence et 1 c. à soupe pour le moule
La garniture
- 300 g de crème liquide entière, très froide
- 6 fruits de la Passion, la pulpe seulement
- 2 c. à soupe de sucre en cristaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2129 kJ / 509 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Bavarois meringué aux fraises
4小时
Gâteau de crêpes à l'orange
8h 10 phút
Génoise
50 min
Choux aux pignons de pin caramelisés et citron
4小时
Choux aux fruits confits
2小时
Paris-brest aux fraises
1 Std. 45 Min
Tarte à l'ananas
3h
Chouquettes à la crème pralinée
2 Std. 15 Min
Forêt-noire aux cerises amarena
5h
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15min
Fraisier
12h 45min
Forêt-noire
2h 30min