
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème pâtissière
- 400 g de lait
- 3 jaunes d'œufs
- 1 œuf
- 40 g de fécule de maïs
- 80 g de sucre en poudre
- 50 g de beurre
- 6 fruits de la Passion la pulpe et ses graines seulement
La génoise
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre pour le moule
- 120 g de farine tamisée de préférence et 1 c. à soupe pour le moule
La garniture
- 300 g de crème liquide entière très froide
- 6 fruits de la Passion la pulpe seulement
- 2 c. à soupe de sucre en cristaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 509 kcal / 2129 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 56 g
Alternativní recepty
Forêt-noire
2hod. 30min
Forêt-noire aux cerises amarena
5hod.
Génoise
50min
Chouquettes à la crème pralinée
2hod. 15min
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1hod.
Génoise aux fraises et son coulis
1hod. 15min
Génoise au chocolat
45min
Moka
1hod. 15min
Fraisier à la rhubarbe
24hod.
Fraisier
12hod. 45min
Paris-brest
3hod. 10min
Tarte amandine aux poires
3hod. 25min