Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, frisch
- 40 g Butter, in Stücken
-
500
g Karotten, in Scheiben (5 mm)
nebo 500 g Kohlrabi, in Stiften (1 x 3 cm) - ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- ¾ TL Zucker
- ½ TL Weizenmehl (volitelně)
- 100 g Rahm
- 100 g grüne Erbsen, gefroren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 927 kJ / 223 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 5.3 g
Alternativní recepty
Pastasauce aus Gemüse
40 Min
Randensalat
10 Min
Rüeblisalat
15 Min
Bohnensalat mit Speck
40 Min
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45 Min
Blumenkohlgratin
55 Min
Gemüsecremesuppe
45 Min
Kartoffelsalat
1 Std. 5 Min
Poulet mit Kartoffelstock
1 Std. 15 Min
Zucchettibeilage
30 Min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 Min
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min