Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, frisch
- 40 g Butter, in Stücken
-
500
g Karotten, in Scheiben (5 mm)
nebo 500 g Kohlrabi, in Stiften (1 x 3 cm) - ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- ¾ TL Zucker
- ½ TL Weizenmehl (volitelně)
- 100 g Rahm
- 100 g grüne Erbsen, gefroren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 927 kJ / 223 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 5.3 g
Alternativní recepty
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35 Min
Rippli mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1u.
Blumenkohlgratin
55 Min
Gemüsecremesuppe
45 Min
Kartoffelsalat
1sa 5 dk
Rosenkohl mit Speck und Mandeln
40 Min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 Min
Milchreis mit Zwetschgenkompott
55 Min
Fischbällchen mit Kartoffeln, Kohlrabi und Dill-Sauce
1u.
Blumenkohl-Crèmesuppe
50 Min
Apfel-Karotten-Rohkost
5min
Bohnensalat mit Speck
40 Min