Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g Fenchel (1 große Knolle), in Stücken, und etwas Fenchelgrün zum Garnieren, zur Seite gelegt
- 75 g Cheddar-Käse, in Stücken
- 120 g Zwiebeln, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 800 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Sumach
- 80 g Quinoa, bunt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 972 kJ / 232 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quinoa mit grünen Bohnen
30min
Pilze mit Kichererbsen
9h
Borschtsch vegetarisch
1 Std. 10 Min
Rote-Bete-Eintopf
1 Std. 30 Min
Rote Linsensuppe
40min
Kichererbsensuppe mit Rhabarber und Curry
1 Std. 20 Min
Fencheleintopf
35min
Bohnen-Spinat-Eintopf mit Quinoa
35min
Lauwarmer Gerstensalat mit Fenchel und Birne
35min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30min
Grünkohl-Kichererbsen-Eintopf
35min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30min