Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g Fenchel (1 große Knolle), in Stücken, und etwas Fenchelgrün zum Garnieren, zur Seite gelegt
- 75 g Cheddar-Käse, in Stücken
- 120 g Zwiebeln, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 800 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Sumach
- 80 g Quinoa, bunt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 972 kJ / 232 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50 min
Kürbiseintopf
1h 30 min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1h 15 min.
Weißes Schwarzwurzel-Curry mit Hendl und Maisbrot
1h 15 min.
Blumenkohl-Kokos-Curry mit Bulgur
40 min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30 min
Grünkohl-Risotto
50 min
Italienischer Gemüseeintopf
40 min
Fencheleintopf
35 min
Linsen-Süßkartoffel-Eintopf
1h
Grünkohl-Kichererbsen-Eintopf
35 min
Linsen-Curry-Eintopf
35 min