Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinierter Tofu
- 200 g Tofu, fest, in Würfeln (1-2 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Sojasauce
- 10 g Olivenöl
Kohlsuppe
- 150 g Möhren, in Stücken
-
150
g weiße Rüben, geviertelt
nebo 150 g Kohlrabi, in Stücken - 200 g Wirsing, in Stücken
- 120 g weiße Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 1 Porreestange, nur weiße Teile, in dünnen Ringen (5 mm)
- 200 g grüne Bohnen, in Stücken
- 1000 g Wasser
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 250 g weiße Bohnen (Dose), abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1102 kJ / 263 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 10.5 g
Alternativní recepty
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1h
Gemüse-Suppe mit Soba-Nudeln und Tofu
40min
Grünkohltaboulé mit Süßkartoffelchips
40min
Asiatische Gemüsesuppe mit Tofu
1h 20min
Gemüsesuppe mit Bulgur
45 Min
Saurer Tofu mit Wurzelgemüse (vegan)
40min
Kräuter-Bulgur mit Shiitakepilzen und Rahmrüben (vegan)
1h
Dinkel-Gemüse-Topf mit Sojawürstchen
1h 30min
Grünkohl-Kichererbsen-Eintopf
35min
Minestrone mit Seidentofu
35min
Vegetarischer Eintopf
1h
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40min