Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 TL Korianderkörner
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 30 g Öl
- 150 g Zwiebeln, geviertelt
- 150 g Staudensellerie, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 1 ½ TL Garam Masala (siehe Tipp)
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Ingwer, getrocknet, gemahlen
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- 350 g Rhabarber, in Stücken (1 cm)
- 150 g Kichererbsen, geschält, halbiert (Chana Dal), siehe Tipp
- 700 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 30 g brauner Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 40 g Naturjoghurt zum Servieren
- 3 Stängel Koriander, frisch, abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1263 kJ / 302 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fenchel-Quinoa-Suppe
25 menit
Masala Kaddu (Kürbis Curry)
40 min
Dhokla
30min
Sambhar
1h 10min
Tarka Dal
9h 5min
Ingwer-Spinat-Suppe
30min
Marokkanische Bohnensuppe
45 min
Hokkaido-Endo-Eintopf
40 min
Rote Bete Tikki
1 godz.
Exotische Spitzkohlsuppe
30min
Linsensuppe mit Aprikosen und Granatapfel
35min
Indische Linsensuppe
45 min