Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g de jamón de cerdo fresco en una pieza, deshuesado
- 150 - 200 g de ciruelas pasas sin hueso
- 2 cucharadas de caramelo líquido
- 1 cucharada de extracto de buey (p. ej. Bovril®)
Salsa agridulce
- 200 g de cebolla en cuartos
- 3 dientes de ajo
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de vinagre
- 360 g de kétchup
- 60 g de mostaza
- 330 g de refresco de cola
- 2 cucharadas de azúcar
- 250 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1728 kJ / 413 kcal
- Protein
- 31.93 g
- Sacharidy
- 17.82 g
- Tuk
- 23.69 g
- Vláknina
- 2.99 g
Alternativní recepty
Escalopines con piña y salsa agridulce
20 min
Aceites de hierbas frescas (de utilización inmediata)
20 min
Rosbif
26 Std. 20 Min
Sopa miso. Marisco con sake y arroz
1h 5min
Nidos de huevo al horno
4h
Pechugas rellenas de endibias y queso de cabra
1 Std. 10 Min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1h 50 min
Rollitos de pollo con salsa agridulce
45 Min
Pechugas de pollo rellenas, manzanas, batatas y salsa curry
1h 25 min
Lomo de cerdo relleno con guarnición de endibias y tirabeques
3 Std. 30 Min
Lomo de cerdo con piña
1 Std. 15 Min
Perdices confitadas
26 godz. 30 min