
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 600 g di acqua
- 50 g di cipolla
- 1 foglia di alloro secca
- 200 g di polpo surgelato decongelato, a pezzi
- 25 g di peperone rosso
- 25 g di peperone verde
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 50 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaio di prezzemolo fresco tritato
Impasto
- 30 g di burro
- 5 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- ½ cucchiaino di sale
- 250 g di farina
Termine della preparazione
- 1 uovo sbattuto
- 150 g di pangrattato
- 500 - 600 g di olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 267 kcal / 1117 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 22.8 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciabatte (di Luca Montersino)
14hod. 15min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1hod. 20min
Crostata salata esotica
2hod.
Stelline ripiene di carne con mandorle e nocciole
2hod.
Crocchette di gamberi
10hod.
Tacchino porchettato con contorno di patate
1hod. 45min
Pizzette integrali (di Luca Montersino)
4hod. 15min
Lasagne al profumo di mare
1hod. 35min
Pasticcio di manzo e funghi
2hod. 20min
Paccheri filanti al gratin
1hod. 35min
Frittelle di gamberi
1hod.
Zuppa di cozze
1hod.