Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 600 g di acqua
- 50 g di cipolla
- 1 foglia di alloro secca
- 200 g di polpo surgelato, decongelato, a pezzi
- 25 g di peperone rosso
- 25 g di peperone verde
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 50 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaio di prezzemolo fresco tritato
Impasto
- 30 g di burro
- 5 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- ½ cucchiaino di sale
- 250 g di farina
Termine della preparazione
- 1 uovo sbattuto
- 150 g di pangrattato
- 500 - 600 g di olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1117 kJ / 267 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Tuk
- 22.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cordon bleu
30 Min
Focacce ripiene al cavolfiore (Parathas)
45 Min
Involtini di melanzane con feta e pomodori secchi
55 Min
Mousse di prosciutto iberico
10 Min
Polpette di melanzane e noci
1h
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1 Std. 5 Min
Pollo in umido con zafferano e arancia
1 Std. 25 Min
Bauletti di carne triestini
1h
Tartine di melanzana con formaggio e cipolla caramellata
1 Std. 5 Min
Carpaccio di branzino con involtini di pesce spada
30 Min
Tacchino in agrodolce
1h 10min
Salmone in crosta con risotto al limone
1h 10min