Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de lentejas secas negras peladas y partidas (urid dal)
- 1 pellizco de semillas de fenogreco (semillas de alholva) (volitelně)
- 450 g de agua
- 50 g de sémola de trigo muy fina (semolina)
- 50 g de arroz cocido basmati
- 170 g de harina de arroz
- 50 g de yogur natural
Cocción de los idlis
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de agua
- 1 chorrito de aceite para engrasar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 358 kJ / 85 kcal
- Protein
- 322.2 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bebida de avena con dátiles
20 min
Gofres de sarraceno con verduras (sin gluten)
1h 30min
Bebida de nueces de Brasil
8h 10min
Rollitos de nueces y dátiles (sin gluten)
30 min
Pan árabe sin gluten
1h 30min
Fritos de verduras con salsa tzatziki (sin gluten)
30 min
Pasta fresca sin gluten
45 min
Pizza de invierno
9h
Cheesecake de tofu (sin lactosa)
4 Std.
Tortilla de patata (sin huevo)
30 min
Pan de soja verde, maíz y garbanzos (sin gluten)
3h
Tarta de zanahoria vegana
4 Std.