Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 130 g de mantequilla en trozos pequeños (y algo más para engrasar)
- 220 g de leche
- 50 - 80 g de azúcar
- 10 g de levadura prensada fresca
- 2 huevos
- 500 g de harina de fuerza
- 1 ½ cucharaditas de canela molida
- 1 cucharadita de nuez moscada molida
- ½ cucharadita de clavo molido
- 1 pellizco de sal
- 120 g de pasas sin semillas
- 130 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos pequeños
Cruces
- 40 g de harina de trigo
- 50 g de agua
- 1 cucharadita de aceite de oliva
- 1 pellizco de sal
Almíbar
- 40 g de agua
- 40 g de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1396 kJ / 333 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 51.1 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 228.5 mg
Alternativní recepty
Bundt cake de mantequilla con nueces pacanas
2 godz. 30 min
Panettone con chocolate y naranja
3h 20 min
Bizcocho ligero con orange curd
1 godz. 15 min
Trenza de leche
2 godz. 30 min
Povitica
3h 30min
El brioche de Paco Torreblanca
9 Std.
Bundt cake de calabaza
1 godz. 30 min
Kringle navideño con confitura de arándanos
2 godz. 20 min
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15min
Bollitos de cardamomo y canela
1 godz. 40 min
Panecillos de leche
4 Std. 30 Min
Cinnamon rolls de calabaza
2 godz. 15 min