Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 40 g di mandorle pelate
- 500 g di acqua
- 700 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 220 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
Salsa alle mandorle
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di mandorle pelate
- 6 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 2 foglie di menta, lavate e asciugate
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 120 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3770 kJ / 901 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Sacharidy
- 79.3 g
- Tuk
- 55 g
- Vláknina
- 8.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30min
Risotto alle more
40min
Risotto melone e speck
40min
Risotto fragole e cioccolato
30min
Risotto mango e Parmigiano reggiano
40min
Nidi di tagliolini al pestato di pistacchio
20 menit
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35min
Risotto alla zucca e balsamico
30min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35min
Risotto alla melagrana e coppa
35min