
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di baccalà ammollato e dissalato in filetti
- 100 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 2 pomodori maturi a pezzi
- 1 cucchiaio di origano secco
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco tritato
- 2 spicchi di aglio
- 4 filetti di acciughe sott'olio sgocciolati
- 700 g di acqua
- 1 fetta di limone
- 1 pizzico di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 469 kcal / 1962 kJ
- Protein
- 57.7 g
- Tuk
- 18.2 g
- Sacharidy
- 18.7 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Zuppa di baccalà
1hod.
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1hod.
Sformato di baccalà
3hod. 30min
Baccalà, patate e funghi
45min
Baccalà al forno con broccoli
1hod. 30min
Alici ripiene al Varoma
50min
Baccalà alla portoghese
1hod. 10min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1hod. 10min
Baccalá alle olive
25min
Baccalà alla ligure
1hod.
Baccalà alla livornese
35min