Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di baccalà ammollato e dissalato, in filetti
- 100 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 2 pomodori maturi a pezzi
- 1 cucchiaio di origano secco
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco tritato
- 2 spicchi di aglio
- 4 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 700 g di acqua
- 1 fetta di limone
- 1 pizzico di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1962 kJ / 469 kcal
- Protein
- 57.7 g
- Sacharidy
- 18.7 g
- Tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Baccalà alla ligure
1 Std.
Stoccafisso con i porri
50min
Baccalà al forno con broccoli
1 Std. 30 Min
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Baccalá alle olive
25 min
Baccalà alla cappuccina
55min
Calamari ripieni alla norma
1 Std. 30 Min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 min
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40 Min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40 Min