Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di baccalà ammollato e dissalato, in filetti
- 100 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 1 cucchiaio di origano secco
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco tritato
- 2 spicchi di aglio
- 2 pomodori maturi a pezzi
- 4 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 700 g di acqua
- 1 fetta di limone
- 1 pizzico di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1962 kJ / 469 kcal
- Protein
- 57.7 g
- Sacharidy
- 18.7 g
- Tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Baccalà alla ligure
1h
Spigola con uvetta e pinoli
45 Min
Scarola imbottita alle acciughe
1h
Alici alla Reggina
45 Min
Baccalà al forno con broccoli
1h 30min
Sformato di baccalà
3sa 30 dk
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Tegamini di cipolle e alici
1h
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min