Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 160 g di pesce spada per carpaccio (circa 12 fette sottili)
- 500 g di acqua
- 100 g di pane carasau
- 20 g di succo di limone
- 30 g di succo di arancia
- 1 pizzico di origano secco
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 3184 kJ / 761 kcal
- Protein
- 44.6 g
- Sacharidy
- 76.8 g
- Tuk
- 32.7 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Orata al sale
40min
Calamarata, spigola e Pachino
30 min
Cernia con salsa mediterranea
40min
Branzino al sale aromatico
55min
Involtini di spigola
40min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Frittatine di mare
35min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Cozze alla Medoc
50min