Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 160 g di pesce spada per carpaccio (circa 12 fette sottili)
- 500 g di acqua
- 100 g di pane carasau
- 20 g di succo di limone
- 30 g di succo di arancia
- 1 pizzico di origano secco
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 3184 kJ / 761 kcal
- Protein
- 44.6 g
- Sacharidy
- 76.8 g
- Tuk
- 32.7 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Branzino al sale aromatico
55 Min
Orata al sale
40 min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Gamberi in insalata esotica
30 min
Filetti di rombo in salsa di noci
2j 30 menit
Filetti di merluzzo in salsa al caramello
1h 10 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1 Std. 45 Min
Polpo in bottiglia
9 Std. 10 Min
Lasagna di mare con pesto di prezzemolo
1j
Linguine con scampi al limone
20 min