
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 800 g di acqua
- 1500 g di cozze fresche pulite
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di zafferano
- 200 g di panna (35% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 233 kcal / 975 kJ
- Protein
- 10.4 g
- Tuk
- 18.9 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pepata di cozze
55min
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8hod. 40min
Capesante al profumo di arancia
1hod. 10min
Tartare al salmone
1hod.
Riso Venere con capesante
45min
Cozze alla Medoc
50min
Capesante ai funghi porcini
1hod. 20min
Vongole veraci su crostoni di pane
50min
Vongole e cozze alla marinara
3hod.
Cacciucco
1hod. 20min
Gamberoni zafferano e arancia
30min
Capesante in crosta di pistacchi
30min