Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 800 g di acqua
- 1500 g di cozze fresche pulite
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di zafferano
- 200 g di panna (35% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 975 kJ / 233 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 18.9 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Finocchi e gamberi allo zafferano
35min
Seppioline e gamberi gratinati
1 Std. 10 Min
Zuppetta di crostacei
40 Min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 Min
Polpetti all'inferno
40 Min
Agnello cacio e uova
1 Std.
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50min
Antipasto di funghi e capesante
35min
Marinatura delicata al vino bianco
15 min
Gamberi alla guineana
25 min
Filetto ai funghi
1 Std.
Zucchine ripiene di uova
1 Std.