Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pancetta croccante
- 150 g di pancetta affumicata a fette sottili
Ripieno di pesce
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- ½ limone, preferibilmente biologico, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 500 g di branzino a filetti, diliscati e spinati (peso netto)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di code di gambero, eviscerate
Crema di cavolfiore
- 400 g di cavolfiore
- 100 g di patata, pelata a pezzi
- 1 dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 600 g di acqua
Termine della preparazione
- 18 pezzi di pasta secca tipo cannelloni
- 200 g di cimette di cavolfiore a fettine sottili
- olio extravergine di oliva, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2125 kJ / 508 kcal
- Protein
- 41.8 g
- Sacharidy
- 37.8 g
- Tuk
- 22.1 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Couscous con pollo, agnello e salsiccia piccante
1 godz. 10 min
Carciofi romani gratinati
45 Min
Lasagne al profumo di mare
1h 35min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 Min
Agnello al vapore con verdurine
1h 40 min
Fagottini al formaggio pasquali (Flaounes)
1 Std.
Bignè lumachine
Žádné hodnocení
Zuppa bianca di frutti di mare al rafano e funghi
1h 30 min
Tasca di vitello ripiena
1h 20 min
Agnello a vapore alla marocchina con cous cous
1 Std.
Polpette con le sarde
25min
Lasagne con castagne, zucca e finocchietto selvatico
55 Min