Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- huile d'olive extra vierge, pour badigeonner
- 220 g d'eau, à température ambiante
- 1 c. à café de sucre
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
nebo 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) -
200
g de farine manitoba
nebo 200 g de farine pour pizza - 200 g de farine d'épeautre
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 ½ c. à café de sel
Garniture
- 450 g de chicorée rouge, en lamelles
- 2 - 3 pincées de sel
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 200 g de taleggio (sans la croûte)
- 10 - 15 noix décortiquées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rouleaux de lasagnes
1 Std.
Focaccia à la farine d'épeautre
2 godz. 30 min
Pain complet
4h
Pâte brisée
2sa 5 dk
Pâte de base pour pain
24h 30min
Petits pains sans gluten et sans blé
1 Std. 20 Min
Pain à la farine de millet
2 Std. 35 Min
Pain müesli
2 Std.
Soupe de riz
50min
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min
Miroirs
1 Std. 40 Min
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min