
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- huile d'olive extra vierge pour badigeonner
- 220 g d'eau à température ambiante
- 1 c. à café de sucre
-
20
g de levure boulangère fraîche émiettée
nebo 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) -
200
g de farine manitoba
nebo 200 g de farine pour pizza - 200 g de farine d'épeautre
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 ½ c. à café de sel
Garniture
- 450 g de chicorée rouge en lamelles
- 2 - 3 pincées de sel
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 200 g de taleggio (sans la croûte)
- 10 - 15 noix décortiquées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 213 kcal / 891 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 22 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau de Pâques
1hod. 45min
Beignets au sérac
Žádné hodnocení
Focaccia à la farine d'épeautre
2hod. 30min
Focaccia croustillante
2hod. 10min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2hod. 35min
Mini pizzas au fromage de chèvre
1hod. 35min
Tarte fine aux deux chocolats et fruits rouges
4hod. 20min
Mud cake
2hod. 30min
Cake au chocolat et gingembre confit
1hod. 30min
Burgers aux brocolis et sauce aux radis
1hod.
Pains de Saint-Gall
26hod. 30min
Gâteau polenta, mandarine et amandes
2hod. 35min