Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- huile d'olive extra vierge, pour badigeonner
- 220 g d'eau, à température ambiante
- 1 c. à café de sucre
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
nebo 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) -
200
g de farine manitoba
nebo 200 g de farine pour pizza - 200 g de farine d'épeautre
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 ½ c. à café de sel
Garniture
- 450 g de chicorée rouge, en lamelles
- 2 - 3 pincées de sel
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 200 g de taleggio (sans la croûte)
- 10 - 15 noix décortiquées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake au chocolat et gingembre confit
1h 30 min
Séré aux herbes
10 min
Fougasse aux olives
2h 20min
Beignets au sérac
Žádné hodnocení
Gâteau polenta, mandarine et amandes
2u. 35min
Pain müesli
2 godz.
Pain complet
4h
Pain rustique
2 godz.
Pavé au chocolat épicé
12h
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min
Pain de seigle valaisan
10h
Porridge aux fruits et à la cannelle
15min