Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- huile d'olive, pour badigeonner
- 200 g de semoule de blé dur
- 350 g d'eau, tiède
- 15 g de levure boulangère fraîche, (⅓ de cube)
- 1 c. à café de sucre
- 2 c. à café de sel
- 400 g de farine à pain
Garniture
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de tomates olivettes, en tranches (4 mm)
- 1 gousse d'ail, en tranches fines
- 1 c. à soupe d'origan séché
- 1 pincée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Birchermüesli
1 godz. 10 min
Pain tessinois
1h 50min
Focaccia aux oignons
2 godz. 20 min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Gâteau de Pâques
1h 45min
Mini pizzas «Tricolores »
Žádné hodnocení
Duo de mini-tresses au beurre
2 godz. 10 min
Riz au lait et compote de pruneaux
55 min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Focaccia à la farine d'épeautre
2 godz. 30 min
Gâteau aux carottes argovien
2 godz.
Tresse bernoise
1h 45min