Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 150 g de grains de blé
- 200 g d'eau
- ½ cube de levure fraîche (20 g)
- 1 c. à café de sucre
- 250 g de farine
- 25 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 1 oignon rouge, (70 g), en rondelles
- 300 g de courge Hokkaido (aussi potimarron), en dés (d’env. 5 mm)
- 100 g de jambon cru, en dés
- 20 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de romarin, sec, haché
- 150 g de gruyère, en dés
- 150 g de pomme, acidulée, coupée en quartiers
- 200 g de crème fraîche, 30 % de matières grasses
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, finement ciselée (env. 5 g)
- ½ c. à café de poivre, moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3472 kJ / 829 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 82 g
- Tuk
- 40 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Tartare de légumes
25min
Risotto alle cinque P
30 min
Focaccia aux tomates cerises
2 godz.
Risotto au citron et épinards
30 min
Bruns de Bâle
8 godz. 40 min
Papet vaudois
55min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Risotto à la courge
35min
Chou frisé à la crème et spätzlis
35min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Sirop de thé froid
25min