Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 150 g de grains de blé
- 200 g d'eau
- ½ cube de levure fraîche (20 g)
- 1 c. à café de sucre
- 250 g de farine
- 25 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 1 oignon rouge, (70 g), en rondelles
- 300 g de courge Hokkaido (aussi potimarron), en dés (d’env. 5 mm)
- 100 g de jambon cru, en dés
- 20 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de romarin, sec, haché
- 150 g de gruyère, en dés
- 150 g de pomme, acidulée, coupée en quartiers
- 200 g de crème fraîche, 30 % de matières grasses
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, finement ciselée (env. 5 g)
- ½ c. à café de poivre, moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3472 kJ / 829 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 82 g
- Tuk
- 40 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau à l'Ovo
55min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2sa 40 dk
Tartelettes aux légumes
55min
Flammekueche aux poires et gorgonzola
1u.
Tarte aux épinards
55min
Birchermüesli
1h 10min
Focaccia aux pois chiches
3h
Tartare de légumes
25min
Cake aux branches
1h 10min
Carbonara végétarienne
30min
Gâteau de Linz
1u.
Mousse au Toblerone®
3h 10min