Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de courgettes, coupées en morceaux
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 50 g d'olives, tout type, dénoyautées
- 1 brin de thym, frais, effeuillé
- 10 petites feuilles de basilic frais
- 600 g de poulet, désossé
- un peu d'huile d'olive pour badigeonner
- un peu de poivre noir, fraîchement moulu
- 1 citron, coupé en rondelles
- 1000 g d'eau
- 2 ½ c. à café de sel
- 250 g d’orge perlé
- 20 g de jus de citron
- 100 g de yogourt nature
- ¼ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1470 kJ / 352 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe d'orge des Grisons
55 min
Gratin de quinoa et brocolis
1 Std. 10 Min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1 Std.
Curry de légumes et crevettes (2 portions)
Keine Bewertungen
Tartare de légumes
25 Min
Polenta et ragoût de champignons
45min
Couscous à l'orange et au saumon à la vapeur
35min
Taboulé au quinoa et au thon
40min
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Salade à la grecque et croûtons
25 Min
Curry de légumes et tofu
1 Std.